Etusivu

Keilakaverijoukko valmiina

Pieni alkupala joukkueemme jäsenistä, Mika, Ilmo, Ari, Simo ja Petri Seniorien SM kisoissa Hämeenlinnassa 2017. Ilmeet otettu ennen kilpailua

Keilaseura Ke-Ka-53 on alkuperäisesti Keilakaverit, mutta nykyäänkin kutsumme toisiamme keilakavereiksi.
Uskoisin että suurin osa sanoo tuon vielä ylpeydellä. 
Kansankielellä meidät tunnetaan KeKa:laisina ja seurasta lyhennys Keka.
Keilakaveruus on kuitenkin enemmän kuin yhteinen seura. Me oikeasti viihdymme toistemme seurassa ja joidenkin Keilakaverien vapaa-aikaakin menee yhdessä muuallakin kuin keilailun parissa.
ON KIVA OLLA KEILAKAVERI

Ke-ka:n logostakin voi päätellä, että seuramme ensiaskeleet on viime vuosisadan puolivälistä.
Näillä sivuilla on seuramme historian lisäksi aikamoinen annos informaatiota seuramme toiminnasta ja sivut on tehty palvelemaan seuramme keilaajien tarpeita, niin linkkien kuin kipailuaikataulujen osalta.
Pyrimme pitämään täällä myös tulospalvelua varsinkin hyvien onnistumisien osalta.
Koska kaikki eivät ehdi tai mahdu aina joukkueeseen, on tulosten julkistaminen täällä, heitä kohtaan, kohteliasta.
Pelaajakorttien tekeminen on hauska tapa tuoda kaverin hyviä ja huonoja tapoja tai käyttäytymistä ironian keinoin esille. Mikä onkaan terveempää kuin osata nauraa itselleen, kun kaverit muistelee vanhoja.
Toinen osuus pelaajakorteissa on tuoda esiin kaverin parhaat menestyksen hetket. Elämä kun menee niin nopeasti, että noita on kiva muistella sitten kun ei enää mene niin hyvin.

Seuran tarkoituksena on keilailuharrastuksen ja keilailun kilpailutoiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen paikkakunnalla.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi seura harjoittaa valistus- ja kasvatustyötä levittämällä urheiluaiheisia julkaisuja, järjestää harjoituksia, kilpailuja, juhlia sekä valistus- ja huvitilaisuuksia. Toimeenpanee toimintansa tukemiseksi asianomaisella luvalla rahankeräyksiä ja arpajaisia. Seura voi toimintaansa varten hankkia ja omistaa kiinteää omaisuutta sekä ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja.

 Porin Keilailuliiton jäsenenä seura noudattaa sen sääntöjä keilailutoiminnan osalta.


Uutiset

Seuraottelu Turussa (05.11.2018)
Menneenä lauantaina 3.11.2018 pelattiin Turussa 125 seuraottelu Turun Urheiluliittoa vastaan. Tällä kertaa peli pelattiin kahdeksanmiehis joukkueella. Olosuhde..

23.02.2017  Vahva edustus liitto-otteluun Kekasta
14.04.2016  Mestaruuskilpailut 18.4
14.04.2016  Keilakavereita Eurassa 13.4
31.03.2016  Sivustolla taas ennätysvilkasta
06.11.2015  Ke-Ka-53:n syyskilpailu
19.10.2015  Kekan maksuja